"Hoogwaardige kwaliteit rvs cijfers en letters"

Blinck Roestvaststaal Bewerking levert voor zowel de zakelijke als de particuliere markt rvs cijfers en letters. De rvs cijfers en letters worden uitgevoerd in rvs 316 met een materiaaldikte van 2 mm . Rvs 316 is een hoogwaardige rvs legering welke goed bestand is weersinvloeden en overige verontreinigingen van buitenaf. Het materiaal word ook al veel in de scheepvaart en de chemische industrie gebruikt en daarom in onze ogen een juiste keuze voor de rvs beletteringen, huisnummers en logo's.

De cijfers en letters kunnen wij in zo goed als alle fonts leveren. Wanneer u een correcte prijsopgave wilt hebben dient u aan te geven welk font u zou willen, uiteraard de benodigde tekst en/of cijfers en dan als laatste de letter/cijfer hoogte.

Wanneer u nog geen idee heeft welk font u wilt gaan gebruiken dan raden wij u aan om dit mbv bijvoorbeeld Microsoft Word uit te zoeken. Dit is een programma wat bij bijna elke computer gebruiker bekend is.

In de onderstaande tabel kunt u de stuksprijzen zien van de vlakke cijfers en letters, de  prijzen zijn afhankelijk van het aantal cijfers en/of letters die u nodig heeft.
 

Letterhoogte in mm
 Stuksprijs
100
vanaf  €2,74 ex btw
150
vanaf  €4,65 ex btw
200
vanaf  €7,02 ex btw
250
vanaf  €9,79 ex btw
300
vanaf €13,03 ex btw
350
vanaf €16,65 ex btw
400
vanaf €20,72 ex btw
450
vanaf €25,20 ex btw
500
vanaf €30,12 ex btw

 

Onze rvs cijfers en letters worden standaard geleverd in een geborstelde uitvoering. Alle overige uitvoeringen en letterdiktes op aanvraag.

Optioneel zijn de draadstiften welke aan de achterzijde worden geplaatst tbv de bevestiging van de teksten op de buitenmuren. U krijgt tevens bij deze optie kunststof uitvul busjes meegeleverd zodat de teksten een kleine afstand van ongeveer 10 mm van de muur afblijft zodat de teksten een mooi zwevend effect krijgen.

Onze levertijd is 3, 5 of 10 werkdagen na schriftelijke orderbevestiging. De levering is affabriek maar verzending is mogelijk door heel Nederland en België.