TEL: 0297 - 795312

 

Lasersnijden, kanten en poedercoaten

Bent u op zoek naar een leverancier met een kortere levertijd en een betere prijs dan uw huidige leverancier? Doe dan meteen een aanvraag via het contact formulier of naar info@blinckroestvaststaal.nl. 

U kunt bij ons terecht voor het lasersnijden van allerlei onderdelen voor uw produkten uit diverse soorten  staal, roestvaststaal en aluminium. Wanneer u een tekening gemaakt heeft en deze is opgeslagen in een dxf, dwg of step file dan kunnen wij deze tekeningen verwerken met onze software. Dit betekent natuurlijk niet dat wanneer u een schets op papier heeft gemaakt u niet bij ons terecht kan.

 

Wij snijden met een 4.4 kw lasersnijmachine en kunnen metalen produkten  lasersnijden tot en met diktes van 25 mm en met de maximale plaat afmetingen van 3000 mm x 1500 mm De meeste materialen zijn veelal bij ons op voorraad en daardoor kunnen wij ook korte levertijden garanderen.

 KLEINE SERIES, GROTE SERIES OF STUKS PRODUKTIE?

Wij snijden zowel kleine als grote series en voor een enkele stuks draaien wij onze handen niet voor om, wel dient er dan rekening gehouden te worden met een wat langere levertijd zodat wij de kosten voor u als voor ons laag kunnen houden.

KANT/ZETWERK/LASWERK/POEDERCOATEN

De door ons voor u lasergesneden onderdelen kunnen wij natuurlijk ook voor u kanten, samenstellen, aflassen, nabewerken en poedercoaten.

 

 • 11-07-2020 Nu ook uw product bij ons laten
  poedercoaten!
  Lees meer…
 • 15-11-2017 VERHUIZING Blinck Roestvaststaal
  Bewerking
  Lees meer…
 • 24-03-2016 Chloordampen potentiele sluipmoordenaar
  rvs in zwembaden
  Lees meer…